onsdag 11 december 2013

Köpt cykel idag!Japp, ny cykel i stallet :) Jag har funderat på det några månader och kollat lite olika modeller och nu slog jag till! Det blev en fin Trek från Noréns cykel & fritid:Jag har spanat in just denna cykel ganska länge nu och gissa om jag blev glad när den stod kvar hos Olof idag! Cyklade hem den från butiken och den rullar ungefär hundra gånger bättre än min gamla damcykel. Nu ska det bli kul att jobbpendla!

När jag hade monterat på mitt lås kunde inte Andreas hålla sig längre, han satte lampan på hjälmen och stack upp på Berget. Lite synd att han nästan alltid får träna själv däruppe i mörkret. Om jag förstod honom rätt hade han hållit ett högt tempo hela tiden och gasat intervaller hem längs banvallen. Senaste stormen hade fällt ännu fler träd sa han när han kom hem förresten. Trist när det blir alltför många stopp för att klättra över trädstammarna, så idag höll han sig på de större stigarna och där gick det att snirkla sig runt de flesta träden.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar