onsdag 25 december 2013

JuldagsBajken

Ja, jag har legat mer eller mindre däckad sen i måndags, så julfirandet har väl blivit sisådär... Har lyckats peta i mig några köttbullar och lite tomtegröt iallafall.

Andreas verkar vara mer allert! Han stack ut på en tvåtimmarsträning och kom hem med en heltäckande lerinpackning, bak och fram. Han hade också passat på att köra några medellånga intervaller, varav fyra stycken med 99 procent av maxpuls.


Han cyklade stigarna längs havet från Svanshall och där var inte direkt några problem med stormskador. Däremot en grupp sura stockholmare som tydligen inte tycker att cyklar får framföras på stigar. Efter det tog han ett varv på Berget, sen hem för en cykeltvätt.Det enda jag fick nöja mig med var en kort promenad för att få lite luft. Skönt att komma ut men trots att jag gick rätt sakta var benen helt orkeslösa. Hoppas jag kan få i mig lite mat så krafterna kommer tillbaka.

Vindpinat träd :)


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar