måndag 23 december 2013

Dan före dan

God Jul gott folk,
Vi precis som alla ni har väl haft fullt upp idag, jag själv har införskaffat sista klapparna som saknades så sent som idag. Y är nere för räkning och det bådar inte gott inför helgen, kan det bli mer fel?
Träningen ligger på hyllan i två dagar nu men på min rundtur idag har jag fått lite trevligt cykelsnack och lite inspiration till träningen. Bland annat lite tips om vägval på Berget för att undvika fallna träd efter stormarna här nere, tack för det! En julklapp har jag redan fått, för två timmar sedan fick jag tillbaka min gaffel som varit inne för service och dessutom levererad till dörren. Tack så jättemycket!
Nu återstår bara att slå in dom sista klapparna.


Hur som helst vill vi önska er alla en god jul!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar