lördag 21 december 2013

Äggsplosion

Hur långt har ni kommit i julbestyren? Någon riktigt julstämning vill inte riktigt infinna sig här eftersom det bara blåser och regnar och är allmänt misärväder ute... Vi har i alla fall fixat några julmåsten idag. Handlat julmat har vi gjort tillsammans med ALLA andra. På eftermiddagen körde vi iväg för att köpa gran. Tydligen är vi väldigt kräsna när det gäller hur granen ska se ut för det första och största stället hade ingen som föll oss i smaken! Det blev till att leta vidare och på nästa ställe hittade vi den perfekta julgranen :)

Och det perfekta sättet att transportera hem granen på är med ett Thule takräcke med två cykelhållare - där ligger den tryggt och säkert hela vägen hem!

Angående rubriken: en liten varning bara, kör inte ett kokt, skalat ägg i micron och ta en tugga av det. Andreas testade det igår, för att slippa äta det kylskåpskallt körde han det 20 sek i micron. När han sedan bet i det råkade han ut för en jädra äggexplosion så nästan tänderna flög ut! Jag stod med ryggen till och hörde hur det small till och såg att det var ägg över allt! Jädrar alltså!

Nu jobbar vi vidare med lite lördagsmys och passar på att lyxa till det med riktigt god mat innan det är dags att gå över på julmaten om några dagar. Självklart en espresso på det!

De blåvita kopparna mitt i bilden passar perfekt för dubbla espressos.
Inköpta i Italien 2010, har tyvärr bara två, borde som vanligt köpt fler...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar