tisdag 26 november 2013

Tisdagsrutin

Som vanligt 4x4 till man storknar, kändes ganska bra idag. Y kände sig äventyrssugen och skippade 4:orna (whoooo). Hon har kört ett lite längre pass och tänker avsluta med en Tabata som grädde på moset bara för att!
Kanske var det egentligen mest för att hon gick ner och tränade ganska snart efter en stor portion spagetti med köttbullar som Per i Viken hade fixat till oss.


Förra året körde jag inte 4x4 speciellt ofta under hösten och fram till januari, jag cyklade mest styrkeintervaller och annat. Det kan jag säga var inget bra koncept, inte för mig iaf.
När det väl var dax att dra igång med fyrorna ville kroppen inte riktigt lära sig att ta smärtan och jag kom aldrig riktigt på bana med dom. Därför har jag iår bestämt mig för att köra minst ett set per vecka för att inte kroppen ska glömma :)

Ingen UpKaka idag alltså!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar