söndag 17 november 2013

Ilande tår i duschen, härligt!

Nu har det rullats cykel inomhus många dagar i streck, det har väl inte varit världens roligaste väder men också pga att stormen ställde till det lite på berget. Där har liksom varit ett plockepinn för jättar...


Idag hoppade jag upp i förarhytten på Cuben, sol och torrt :) Jag hade tänkt mig något sorts grusvägsrally men blev för nyfiken, körde upp på berget istället för att kolla "stigstatus". Med tanke på den röran där var så har man jobbat på bra, röd stig var rensad och det var på börjat på flera andra ställen!


Även om det nu inte gick att få riktigt flyt ännu så var det gött att komma ut, körde ett allt vad det går uppför och rulla nerför pass. Hem var det en svag medvind och då får man ju ingen vila. Det blev gasen i botten hela vägen, flyger fram en bra bit över min egen hybrisfart och tycker att jag är skitsnabb, avslutar det hela stående i duschen med höstilande tår ätandes en banan. Precis som alltid glömmer jag rutinmässigt att stretcha...

Fortsatt söndag på er!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar