torsdag 21 november 2013

Det fick bli en rulle i förskott

Det är snart dags för ännu en födelsedag här hemma och jag kom på en jättebra present. För lite mer än ett halvår sedan testade vi en sådan här rulle hos Pernilla. Den var helt kanonskön för bl.a. ryggen. Andreas pratade då om att han gärna skulle vilja ha en, sen har han typ glömt bort det. Perfekt, då får han en sån i present.
Lustigt nog samma dag som jag köpte rullen började han prata om att han skulle ta och skaffa en sån. Jag höll god min och bara höll med om att det vore nog bra. Han har haft rätt ont i ryggen den senaste tiden och när han klagade extra mycket över det en morgon tyckte jag att det nästan var lite taskigt att låta rullen ligga och vänta till hans födelsedag. Så det fick bli en present i förskott!

Glad blev han och den funkar faktiskt riktigt bra! Den hjälper en hel del mot ryggontet och det är verkligen kanonbra.

Dessvärre måste jag nu komma på en ny födelsedagspresent...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar