onsdag 6 november 2013

Den här blev det!

Ja, så var den beställd, min nya mountainbike! Som Andreas skrev tidigare blir det fortsatt Cube jag ska forcera skogarna med.

Jag har gjort en hel del efterforskningar och testat både 29" och 27,5" och olika märken. Har kollat mängder med geometritabeller för olika cyklar och dessvärre insett att jag är för liten för i stort sett alla modeller.

Cykeln det slutligen landade på är en Cube Access GTC Pro 27,5, storlek 13,5". Ramen finns i två olika utföranden och jag valde den med enklare och billigare komponenter. Den dyrare varianten har inte heller tillräckligt bra utrustning och eftersom jag då ändå får plocka av det mesta känns det vettigare att köpa den som är billigare och dessutom har lite snyggare färgsättning.

Eller...? Börjar vela nu igen, vilken skulle ni välja?! Ramen finns i dessa två färger:Hoppas verkligen att den ska passa mig bra, har ju inte haft möjlighet att testa den innan.

För övrigt har Andreas gjort sånt här ikväll och jag har gjort nougatpraliner :)
//Y

4 kommentarer:

 1. Den blåröda är ju mkt snyggare! Vitsvartrött känns så 2004.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB6 november 2013 20:38

   Hahaha! Det kan du ju ha rätt i :) Den svarta är dessutom rätt så lik 26an jag har nu... lite tråkigt förstås.

   Radera