fredag 29 november 2013

Dagens något udda träningsupplägg

Fick mig en ordentlig uppvärmning innan dagens monarkpass. Y hade punkat sin sk pendlarhoj, jag antog utmaningen att cykla och pumpa mig hem med den. Konstaterade redan innan jag satte mig på härken att det aldrig skulle funka!Körde istället sittandes på pakethållaren med punkat framhjul hem eländet. Förmodligen var det en rätt så lustig syn där jag kom trampandes på det viset på en liten damcykel iklädd full cyklistmundering, skippade iofs hjälmen för att tona ner det hela lite.

Vände i "telefonkiosken" och satte mig ombytt i källaren. Fin uppvärmning måste det ha varit minsann,  trampade mig igenom en 2x15 på långt mycket högre watt än jag tidigare klarat av :)
Imorgon blir det distanstramp ute eller i källaren, det återstår att se. Söndag sticker vi förmodligen till vårt lokala Sibirien och kör rotmatta ett par timmar.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar