lördag 23 november 2013

Cykling och klättring i skogen

Tidigare i veckan bokade vi in utecykling på lördag tillsammans med en granne som precis köpt sig en mountainbike. Vilken jäkla fullträff det blev! Helt prefekt väder (för att vara Skåne i slutet av november) soligt och i stort sett vindstilla.

Eftersom vi cyklat några gånger på berget efter stormen försökte vi undvika de allra värsta ställena med nedfallna träd, men det var omöjligt att undvika det helt. Trots en del klättrande över trädstammar var det riktigt kul att komma ut och cykla!

Här någonstans går en stig...


Under eftermiddagen har vi haft lite espressoprovning med Pernilla & Jon, som kom förbi oss för att få malt upp lite bönor. Dom hade inhandlat en böna som vi aldrig testat förut så vi blev ju såklart tvungna att skjuta två skott för en provsmakning. Glad överraskning, mmmm! Bönorna de köpt var 100% arabica och det brukar vi undvika, väljer istället blandningar med arabica och robusta, men de här bönorna levererade jättegod espresso om än något tunn crema. Får nog ta och köpa på oss en påse av den sorten :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar