lördag 30 november 2013

Cykeldemontering och allmänt bloggtjafs

Cykelverkstaden har gått lite varm idag, har nu skruvat ner min 29:er helt för översyn. Gaffeln ska servas och resten ska få sig en grundlig genomgång. I vinter kommer jag köra min gamla tjugosexa, och tjugonian åker in på vinterförvaring. Jag vet inte om jag tänkte fel här men av bara farten åkte jag iväg till macken och poppade däck. Undrar om det är så intelligent att köra slanglöst på vinterhojen..?

Skakar gegga, det blir Maxxis Aspen till vintern.


Bianchi café i Malmö pratas det ju en del om nu i dagarna. Dit får man ju nästan åka och smaka av en kopp och se om dom faktiskt kan något om kaffe, eller bygger konceptet bara på tröjor och dekaler (och fina cyklar såklart).  Får se när vi kan klämma in en visit, förhoppningsvis nästa år?

Vi klämde in en källarträning idag också, man kan ju inte bara sitta still ;) Därefter dunkade Y på med vedhuggning medan jag stack iväg och poppade däck på macken.

Kaffe på maten nån?
//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Kan rapportera att punkavätskan fryser. Just so you know.
  Annars? Kaffet smakar bra och så?

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB30 november 2013 20:28

  Jojo men vid vilken temperatur, 5°c och regn? Här är faktiskt allt bara bra! Ang Kaffe så slank det precis ner en espresso på ny böna, Giusto från Arvid Nordquist, ca 50 kr för 500gr. Riktigt god bugetböna, sitter och undrar om jag inte ska göra en till faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska ha en till! Nja, du lär nog ner under nollan iaf.

   Radera