fredag 22 november 2013

2x15 + annat nörderi

Fredag hela dagen, det har känts bra. Det är något skönt med att ha sänkt en vecka men samtidigt lite jobbigt eftersom tiden springer iväg när man hela tiden siktar på att snart är det fredag. Där har ni ett tankesätt  som jag tänker försöka sätta stopp för.

Idag körde jag ett medelhårt monarkpass 2x15 med 96-97 kadens. Det föregicks av en bra uppvärmning, dom få gånger som jag värmer upp ordentligt märker jag stor skillnad på min prestation. Något jag borde ta till mig och låta uppvärmningen ta den tid den ska ta! Idag unnade jag mig även att rulla ur, "atta boy!".


Ingen svettobild från källaren idag, skönt att slippa förnedringen och ni får istället se vad man sitter och fantiserar om... Typ såhär: Bra bild om det inte varit för det jävla trädet!

Annat nörderi vi har ägnat oss åt i dag:

En av malskivorna i vår kvarn


Plockat isär och topsat en kaffekvarn, för er som inte ser vad som sker på bilden. Efter rengöringen blev det ännu godare espresso!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar