torsdag 10 oktober 2013

Tidseffektiv källarcykling

Höstens första 4x4intervall gick av stapeln ikväll för min del. Dom utfördes på trainern eftersom Monarken inte är färdigställd ännu. Det blev verkligen inga rekordwatt att tala om men det är väl inte det viktigaste, pulsen gick ju i taket iallafall!

Igår var jag in om cykelbutiken här i byn och diskuterade bland annat ramstorlekar. Förhoppningsvis kommer jag att få möjlighet att få testa en Trek 29er storlek 15,5. Superschysst i så fall, om än bara för att provsitta och rulla lite asfalt! Då får jag i alla fall en liten känsla för geometrin.


//Y

2 kommentarer:

 1. Nu vet ju jag inte vart ni bor men jag lånar en demo-hoj av årets modell. TREK, 15,5" ram. Gått ca 20 pass i år och är till salu. Fox terralogic-gaffel, XT-prylar. Lånad av Norra cykel i Örebro.
  Kul att läsa era jämförelser med 27,5.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB12 oktober 2013 13:09

   Vi bor i Nordvästra Skåne precis vid Kullaberg. Kul att du gillar vårt lilla test med 27,5an och tack för tipset om cykeln! Kanske jag hör av mig om Trekcykeln jag ska få prova passar och jag får för mig att jag ska ha en 29a istället ;)

   Radera