torsdag 3 oktober 2013

Testar 650B i helgen!

En kompis har lyckats fixa så att jag får låna en fin Scott Scale 650B i kolfiber i helgen! Den är förmodligen lite stor till mig men jag tror ändå att det kommer att funka hyfsat. Det ska bli riktigt kul att testa lite större hjul och dessutom på min "hemmabana". Där är det ju perfekt för att känna skillnaden. Vi har ett par ganska bra rundor som innehåller allt från flowig stig till tekniska uppförs och utförslöpor. 

Jag kommer ta med min 26:a för att direkt byta och köra samma runda med båda cyklarna. Förmodligen kommer vi ha en 650B som kan passa Andreas med oss också. Har länge grundat på om en sådan cykel skulle kunna passa mig bra. Det är verkligen värdefullt att få möjlighet att provcykla en och då inte bara på en asfaltsparkering utan också i terräng, men eftersom den är nästan helt ny och inte min kommer jag ta det väldigt försiktigt!

Jag har inte fått hem cykeln ännu så jag kan dessvärre inte bjuda på någon bild på den, istället kommer här en bild på vår Cubesamling.

29" längst bak och två 26or, snart får vi vi veta om mellantinget kan vara något för mig som är lite för kort för en 29a.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar