måndag 7 oktober 2013

Snart är det imorgon!

Här går jag på nålar och vilar benen idag, väntar på det ska bli imorgon. Jag fick ett sms vid lunch att cykeln som är beställd har anlänt, kunde ju inte hålla mig så jag stack upp till butiken för att ta en titt. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att plocka med den hem.

Det låter osannolikt men det är sant, jag tog ingen bild åt er. Det fixar vi imorgon !

Efter en hel del disskuterande inne i mitt huvud blev det till råga på allt vilodag idag, jag försöker hålla en lite lugnare period just nu men har svårt att skruva ner, hur gör man? Idag blev det ju inte lättare när cykelaffären ringde. Det hade varit perfekt att bomba benen i källaren i alla fall åtminstone eller?! Helt stiltje har jag inte haft, avslutade Blackies plankutmaning idag :) tänkte köra vidare och öka lite allt eftersom...


Ni får en pausbild från X-Cup i somras här finns inget av värde att visa idag, jag kör soffhäng och Y är på kurs.

Hörs!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar