onsdag 9 oktober 2013

OnsdagsBajken med inslag av häst

Jag fick ju, mer eller mindre frivilligt, till två rätt hårda träningspass i helgen. Nu har jag vilat, plankat och joggat mig igenom tre dagar. Joggingen genomfördes i eftermiddags hemifrån och ut till Mölle, 7,7km. Hem fick jag lift med en oduschad cyklist som hade vänligheten att köra ut och hämta mig i Mölle för det var medvind på vägen dit :)Den där svettiga cyklisten hade kört iväg tidigare än mig och bombat runt på Berget. Han fick sig en rejäl rivstart direkt när han nådde skogsbrynet. Där, längs en drygt 700m lång och ganska brant uppförsbacke med en hel del sten och rötter, stannar en grupp hästar och släpper fram honom med orden: Visa nu vad du går för! sa första ryttaren. Sen satte dom full fart och Herr Nilsson blev så illa tvungen att gasa för allt vad tygen höll för att inte bli mos!

//Y

2 kommentarer:

  1. Hyggligt av dom att bidra med lite extra motivation!

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB10 oktober 2013 06:52

    Man blir en snabbing :)

    SvaraRadera