fredag 25 oktober 2013

FredagsBajken

LimhamnsJesus står och vakar över Rio - Nilsson står på Kullaberg helt enkelt.


Så var det helg igen och den började kanonfint med ett par timmar i skogen. Vi har båda varit supersugna på att komma ut och cykla eftersom vi inte hunnit med det under veckan!

Idag kan man sammanfatta drygt 2 timmar MTB med ordet lövprassel. Överallt ligger det en tjock matta av löv och det blir lite extra spännande när man kör på steniga och rotiga stigar och inte ser var dom finns, varken hindren eller själva stigarna!

Fortfarande är det också förvånansvärt torrt i skogen och det gör det riktigt snabbcyklat :) På de få ställen som faktiskt är lite lerigare kunde vi se att någon med Conti Race King varit och kört före oss, spåren såg färska ut så han/hon/hen kan inte ha varit långt borta...

Dagens bildskörd:


Tidigare i veckan fick vi tips av Olof om ett lopp i Hillerød i helgen, Gribben heter det. Han och två andra härifrån ska dit och köra på söndag, men dessvärre måste vi meddela att vi är för veka och hoppar över det eller att vi har annat att göra - fri tolkning ;)
Lite synd att vi inte hänger med för det hade varit kul att träffa er, men det kommer väl fler tillfällen!

//Y

4 kommentarer:

 1. På söndag kör vi Gribben mtb i Hilleröd. Trevligt så här på höstkanten. Jag känner mig skyldig till spåren på berget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB25 oktober 2013 22:21

   Halloj! Ah söndag var det ja, får jag ändra i blogginlägget också!
   Haha, det är så folktomt på berget så här års, så man undrar ju såklart när man ser ett spår. Kunde spåra dig på Håkull och Ona mosse, lite osäkert om du körde Nimisstigen... hm... Visst kör du Conti RaceKing?

   Radera
  2. Rundan stämmer bra, körde inte Nimis stigen och japp, RaceKing, tränt öga :)

   Radera
  3. Yvonne The Summit MTB26 oktober 2013 21:06

   Klockrent :)
   Lycka till imorgon alla tre!!

   Radera