lördag 7 september 2013

Vurpat i värmen

Det blev ju, som jag tidigare nämnde, ändrade planer idag. Istället för cykling på förmiddagen blev det till att uträtta en del ärenden på byn. Vi stack sedan ut efter lunch i högsommarvärmen! Så jäkla härligt!!Efter uppvärmningen bestämdes att vi skulle köra hårt var för sig i en och en halv timme sen tillsammans i lite lugnare tempo. Så blev det också och om inte jag hade lyckats med det jag lyckades med så hade det blivit ännu längre tid med hårdkörning. Drog i backen och lyckades slå i knäet illa på en STEN! Det gjorde rejält ont så jag ringde Andreas och sen blev det hemfärd. Det känns bättre nu, blir nog bara ett snyggt blåmärke...

Innan missödet hann jag faktiskt med att testa en ny smal och slingrig stig som var nästan en kilometer lång, riktigt kul! :)

Efter träning och kaffe har vi jobbat med några inställningar av sittställningen på min cykel igen. Jag tycker inte att jag får till det riktigt bra... Får se imorgon hur det känns nu efter justeringarna.

//Y

2 kommentarer:

 1. Isch, lät inte alls skönt för knät där. Hoppas det bara blev ett blåmärke. heh :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB8 september 2013 19:22

   Nä, skönt var det inte! Men nu ser det bättre ut, lite rött och blått bara :)

   Radera