tisdag 3 september 2013

Testa din gamla avlagda cykel, ibland blir man överraskad

Svalde en macka och en kaffe efter jobbet och hoppade sen på mountainbiken. Drog en vända på Berget och försökte köra rätt hårt med hög puls.

Det var faktiskt riktigt kul att cykla på Scottcykeln :) XTRhjulen som sitter på för tillfället rullar verkligen kanonbra! Riktigt grymma hjul som jag definitivt kan rekommendera om man söker lättrullade styva hjul!

Sen är det också riktigt skönt att ha växelreglage som är lätta att växla med och växlarna funkar perfekt. På Cuben får jag slita för att skifta växel och efter längre turer får jag tillochmed ont i tummen av växlandet. Måste verkligen göra något åt det problemet.

Hemma hittade jag en trädgårdstomte bland paprikorna//Y

2 kommentarer:

  1. Har samma problem med växlarna, får kanonont i tummen på långa turer, samma reglage på min härk funkar hur lätt och fint som helst. Har däremot fulhjul på min gamla hoj som rullar just nu när fina pärlan är hos kolfiberdoktorn, tänker att jag får starka ben av det, huuuuu, vad det är tungt!

    SvaraRadera
  2. Yvonne The Summit MTB4 september 2013 15:55

    Väldigt störigt problem det där med växlarna! Har hört från andra med samma reglage som jag har att dom ska funka hur lätt och bra som helst, förstår inte vad som är fel. Har varit trögt redan från början och inte blivit bättre med ny vajer heller...

    Lättrullade hjul gör verkligen stor skillnad! Du kommer fara fram som ett skott när din cykel kommer tillbaka från doktorn igen :)

    SvaraRadera