söndag 1 september 2013

Lokala blaskan - inkompetent

Eftersom Cuben är inne på verkstad fick min gamla Contessa komma ut i blåsvädret idag. Andreas skiftade snabbt till "nya" hjul på den precis innan jag skulle iväg. Jag fick låna XTRhjulen från hans 26:a, fint rull i dom!

Vi kollade väderradarn och konstaterade att jag hade ungefär en timme på mig om jag cyklade med vinden innan regnet skulle hinna ikapp mig. Jag har inte känt mig riktigt i form den här helgen, trött och sliten typ. Därför bestämde jag mig för att cykla till Ängelholm bara för att rulla benen lite. Regnet kom lite tidigare än beräknat och det började droppa så smått när jag nådde Sibirienskogen och strax efter vräkte det ner.

Som tur var dök servicebilen upp när jag kom ut ur skogen, lagom till att regnet avtog  :)
Tidigare idag kollade vi på XCE-VM, riktigt kul tävlingsform att se i tvsoffan. Passar på att gratulera Alexandra Engen till VM-GULDET!!

Helsingborgs Dagblad har en artikel om Alexandras vinst med den här bilden...Inte ett ord om någon norsk cyklist i texten, tror dom på allvar att det är Engen på bilden?? Dom verkar ju vara helt i gardinen! Bra där HD!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar