onsdag 4 september 2013

Helt mot min vilja

Idag skulle jag rulla långt och länge, vad som hände sedan eller snarare hur det gick till har jag ingen aning om. En sak är jag säker på, det började regna så jag bestämde mig för att svänga av i en korsning och på så vis köra ifrån regnet.
Alla grusvägar och stigar känner jag väldigt väl men efter 45 minuter ser jag en vägskylt med texten Kalle Smes väg. Den går nära foten av Kullaberg kan man säga men jag var på väg helt åt andra hållet. Först konstaterade jag "Aha det finns en väg till med det namnet", där efter tvärnit!
Va F---N j-vla vischa tänkte jag högt för mig själv.

Smartskallen har kört i en cirkel... Terrific! Mao fick resten av rundan gå på Berget och där är det inte busenkelt att köra utan att anstränga benen för hårt. Försökte men ska man hålla nere pulsen och vila benen där då går det rollatorsakta.
Helt mot min vilja, men hit kom jag...Det blev en bra runda till slut och Cuben fick väl som den ville antar jag...
Nu ska jag kolla en GPS-fil tror jag :)
//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller5 september 2013 08:58

  Alltså, den där jonnen...

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB5 september 2013 17:07

  Igår skulle farbror missnöjdmedsigsjälv dykt upp, då hade han fått lära sig ett och annat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB5 september 2013 18:51

   Nu tror jag visst att Nilsson inte bara är vilse, han är vimsig också ;)
   Jag har förklarat för honom vad du menar Patrik, så nu fattar han.

   Radera