söndag 15 september 2013

Förkylning i tv-soffan

Var ner en sväng på stranden och tog några nypor frisk luft och möttes av ett blåsigt och höstigt Öresund. Huuu...


En söndag som gjord för att ta det piano. Jag stack iväg och införskaffade lite olika förkylningsmedikament +annat. Under tiden fixade Andreas en välbehövlig storstädning av sin cykel. Sen slog vi på Red Bull-tv och kollade krascher och trädkramning i downhillspåret. Det var ju skrämmande bara att se vissa partier av banan! Sa jag verkligen att jag var sugen på att testa downhill tidigare?! Tror nog jag ska tänka om, det verkar helt vansinnigt!

En pizza på det så :)Nä, nu ska jag göra vad jag kan för att bli av med den här förkylningen. Har varken tid eller lust att ligga på sofflocket längre - så det så!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar