onsdag 11 september 2013

En onsdag

Slutet på denna onsdag närmar sig och det här är en del av vad jag har pysslat med under dagen:

Plockade ut vardagscykeln klockan sex i morse för att rulla iväg till jobb, men den gick inte att trampa - det tog tvärstopp! Igår hade den rasat omkull (utan mig på!!) och då hände nåt med kedjeskyddet. Tydligen hade det blivit värre under natten... Fick bli bilburet istället.

Hade en fikadejt med en vän i eftermiddags och försökte förgäves äta upp en onödigt stor bit kladdkaka med diverse tillbehör. Kom sedan hem lagom för att lasta in Olsson och Hilda i bilen. Årligt veterinärbesök stod på schemat, inte speciellt populärt!

"Det här är inte ok"


Andreas har fått cykelmeka lite och fixat min pendlarhoj, bra bra :) Jag är inne på att köpa en ny pendlarhoj som väger lite mindre än min Mustang. Den börjar bli rätt sliten och jag skulle gärna ha en cykel som är lite roligare att köra. Ska se vad jag kan hitta som faller mig i smaken.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar