söndag 22 september 2013

Cykelvasan 2014 eller..?

Vi har väl diskuterat ett tag om huruvida vi skulle anmäla oss till CV 2014 eller inte. Priset har ju gått upp ytterligare och för vår del blir det en rätt dyr historia med lång resa osv för att cykla de 95 kilometrarna. När påminnelsen i mobilen plingade till i morse, sa vi till varann "Nej, vi skippar det!"

Fixade frukost och satt med datorn på bordet för att hålla koll på när Majestic Maersk passerade under Stora Bält-bron. Tyvärr gick den nära den östra pylonen utanför kameran så vi såg bara svallvågorna... men den ska komma förbi här i Öresund senare i eftermiddag. Hoppas vi kan få en fin bild på den då!

Nu till veligheternas mästare in action!
Klockan 8:59 kollade Andreas sin mobil och såg ett sms som löd: Nu är det dags, nu är det dags, nu är det dags igen... för anmälan till CV! 
"Amen, ska vi anmäla oss då?" sa jag "Ja, vi gör väl det då" svarade A
Så hade vi velat tillbaka igen och ombestämt oss.

Sen började Andreas leta i sin mail där det skulle finnas några inloggningsuppgifter till anmälan.
"Va, det har inte jag fått!" säger jag och letar i min mailbox.
"Nä, det vänta det var nog inte så... Det var bara en länk till anmälningsidan" 
"Aha, då anmäler vi oss nu då?"
Sagt och gjort! Knappade in uppgifterna och fick bekräftelsemailet, smidigt och snabbt. Nu är vi alltså trots allt anmälda till nästa års Cykelvasa :)

Glad att vara i mål efter årets CV!
Läste sen på Happy att loppet blev fullbokat på tre minuter! Fattar inte hur vi i lugn och ro lyckades komma med?! Många satt och stressade och uppdaterade sidan och lyckades inte få någon plats. Det är nog inget större problem att få tag på startplats senare och förmodligen dessutom till ett lägre pris om man har is i magen och väntar till nästa sommar.

Ska du också ge järnet mellan Sälen och Mora den 16 augusti nästa år?
//Y

2 kommentarer:

 1. Haha jäklar vilken tur! Och många verkar ha missuppfattat hur man anmälde sig genom att först logga in vilket inte gick. Jag och sambon knep en varsin plats så det här ska bli kul! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB26 september 2013 19:43

   Ja vi blev själva riktigt snopna att vi lyckades få plats, speciellt när man hörde om alla som hade stora problem! :)

   Radera