fredag 13 september 2013

Bakom Kanotuthyrningen

Ni som är från trakten känner säkert till denna.
Brukar köra stigen åt rätt håll, många skulle nog säga att det är fel håll. Alltså uppför. Den är inte speciellt lång, men den är som en vägg när man kommer fram till den! Där finns en del sten som ställer till det men idag var den aningen blöt, vilket gjorde den lite mer krävande. Fick ett par släpp på bakhjulet som gjorde att jag kom ur balans och det är ju kul, blir lite svårare bara men upp kom jag iaf :)

När jag cyklar såhär pass branta backar står jag alltid upp annars sticker framhjuler för mig men å andra sidan blir det desto svårare när man får släpp där bak (få inte för er något nu, jag menar bakhjulet).

Blev en schysst Bajk i toppväder denna fredag, en annan gång ska jag se till att ha en fotograf på plats vid ovan nämnda stig. Hämtade andan borta vid fyren innan hemfärd därifrån får ni dagens stilla bild...

Båda händerna med i bild, skickligt Eeee!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar