tisdag 10 september 2013

Amen, vad sysslar jag med?!

Jag har kört och vurpat igen och såklart slog jag i samma knä som sist. Det var verkligen inget allvarligt fall men jag tycker att jag kraschar lite väl ofta nu för tiden :(  Idag var det dessutom på ett ställe jag kört massor med gånger och aldrig haft minsta problem. Det är i och för sig en rätt så tekniskt nedförsbacke med mycket stenar och rötter och idag var det lite småblött också. Framhjulet gled i sidled på en sten och jag landade med huvudet in i björnbärsriset.

När hjulet gled krängdes däcket av lite grann och tömdes helt på luft, fick pumphjälp av Andreas som lyckades poppa det på plats igen :)

Precis ovanför det här partiet var det jag stod på huvudet.


I övrigt var det en riktigt kul träning med hårdkörning i uppförsbackarna, jag gav allt och körde slut mig rätt så bra!

//Y

6 kommentarer:

 1. Jag ramlar nästan alltid på samma sida. Vänster ben ser aldrig välvårdat ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB11 september 2013 17:52

   Ja man har väl en favoritfallsida :) Jag ramlar oftast åt vänster men lyckas ändå slå i höger ben värst, märkligt! Fast inget ben är ser vidare välvårdat ut, dom är rätt så sargade av både vurpor och björnbärstaggar...

   Radera
 • Finns en anledning att jag alltid cyklar med knäskydd! Känns tokigt naken att köra utan när man väl börjat med dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB11 september 2013 17:53

   Haha, jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev inlägget för jag kommer ihåg att du tipsat om knäskydd tidigare också :)

   Radera