lördag 24 augusti 2013

Urrull och nytänkande


Tänkte hålla vilodag idag, men bestämde oss för att ändå cykla en sväng i återhämtningssyfte och för att vara i form för en bra träning i morgon. Det kändes mycket bra att trampa ur benen efter gårdagen. Då var det långt och många höjdmeter som gällde, cyklade bla upp till Kullamannens Grav. Detta gjorde oss lite trötta och med fina LårPåsar begav vi oss hem efter drygt 4 tim för att totaldäcka i sängen.

Vad får man då? Jo en gliring om att vi "bara kör lugnt"! Vi säger: låna hem en hoj så kan vi köra ihop - om du törs!? ;)

Nu till något helt annat:

Jag har fått för mig att jag kanske skulle ta och prova på downhill. Tycker det är riktigt kul att köra fort nerför.

Testade att köra nerför den enkla leden i Lindvallen med min vanliga HT, både förra året och året innan det med Andreas Danielsson bakom mig. Superkul och han tycket att jag körde bra :) Med en riktig downhillcykel borde det ju vara betydligt roligare och lättare att gasa. Men jag vet inte om jag törs sticka iväg och bara hyra en cykel och köra själv, hade behövt lite moraliskt stöd och min pojkvän är ju inte mycket till hjälp, han gillar bara att cykla uppför den bergsgeten! Någon som känner sig manad att anta sig en nybörjare? :)

Gokväll gott folk
//Y

2 kommentarer:

 1. Nu var det ju den där detaljen med de långa avstånden igen... Men har du vägarna förbi så skulle jag med glädje utöva lite moralisk support för en nybörjare i downhillbanorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB28 augusti 2013 21:39

   Ja det är ju typiskt att landet är så lååångt! Jag hör av mig om jag lyckas ta mig så långt norrut nån dag och du får väl komma ner och köra på Vallåsen med mig :D

   Radera