fredag 9 augusti 2013

Uppförs

Jobbat uppför en del under dagens pass. Inte kört Jakten på Höjdmeter, men hittat en ny bra (läs jobbig) stig som kopplar på en annan "gammal" stig som fortsätter ännu mera uppför - tummen upp för det! Det slutade med att man låg i riktigt lätta växlar den sista biten och tyckte först att man var rätt kass, men när man sen tänkte efter så fattade man varför :)

Berget är ju fullt av antingen uppför- eller nedförsbackar, men dom är inte så jättelånga, så det gäller att tänka till och bygga ihop flera backar med varandra liksom.

Det blev en bra träning men både jag och Andreas kände oss något tomma på energi idag, förmodligen för vi båda ätit dåligt under dagen. Det var en sån dag när man kommer fel på alla hinder och cykeln studsar okontrollerat mot stenar och rötter.

Cyklade förbi Dr Bottomdivers hus på hemvägen men dom verkade upptagna med att lave mad så vi rullade vidare :)Tror faktiskt att vi ska slå till och köpa en riktig gammal hederlig Monark nu till hösten! Dom verkar ju skitbra, eller hur?

Monark testcykel med patina


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar