söndag 4 augusti 2013

Nya cykelkläder, SöndagsBajken & cykelfunderingar

Jo men Oj, grym dag denna söndag. Har hunnit med lite av allt men bäst av detta allt var nog vår cykelträning som blev både hård och till en inte helt oansenlig mängd ny terräng för oss. Ny hård uppförskörning och en lång singletrack som vi vetat om men faktiskt aldrig kört. Fy för gamla vanor det gör att man skippar saker, stressar på och kör det gamla vanliga... Nr 2 måste bli att jag fick spontanshoppat en ny Assosbyxa, har en sedan innan och denna satt minst lika bra om rumpan ;)


Brallorna shoppades hos Sportson som faktiskt hade en del damkläder, både Assos och Gore tror jag att det var. Och dessutom i min storlek! +1 för det :)

Vi passade också på att snacka lite cykel till mig. Jag är på jakt efter en 650B, ram eller "hel" cykel. Tror att det skulle kunna passa mig då en 29er med all säkerhet blir för stort. Det verkar dock inte helt lätt att hitta en som är tillräckligt liten - som vanligt...

Han ser ut som en pyspunka efter den nya uppfatren vi testade.


BTW, Jakten på HöjdMeter verkar ha förlorat en deltagare då personen i fråga gått och sålt sin MTB! Vi på The Summit tycker inte att det är ok att sälja sin mountainbike mitt i säsongen och sedan stå utan cykel i flera månader - not good! Här blir det ett stort -1 ;)

Nu ska jag trilla ner till stranden och bada, hej då!
//Y

6 kommentarer:

 1. Funderat på nya Giant-ramarna som kommer nu när de gått all-in på 27.5? De körde ju till och med 29er i XS-ramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB4 augusti 2013 22:37

   Har faktiskt kikat lite på Giant. Har sett att de har en 27,5 dammodell som kanske skulle kunna funka, har inte hittat så mycket info om den ännu men ska kolla vidare. Tack för tipset :)

   Radera