torsdag 1 augusti 2013

Micklat

Nu är det väl så att rubriken antyder att jag har kluddat, fumlat och mekat lite med cykeln idag. Det är exakt vad jag gjort också!
MacGyverGem

Skulle korta av kedjan då jag tyckt att den hänger och slänger lite väl, speciellt sedan jag bytte vevparti. Själva kapandet och ihopmeckandet har jag inga problem med, däremot att gissa mig till hur mycket kortare den skulle vara blev lite för svårt kan vi säga. Inte mindre än tre vändor till vår lokala cykelhandlare blev det. Tömde butiken på länkar/stavar och fick samtidigt snackat av mig om diverse mer eller mindre besvärliga motlut att mosa benen i...

Nilsson tänkte FEGA inte nu och då blev den ju för kort osv, ni hajar tror jag... Tillsist blev det svenskt lagom ;)

PS. Jag ville döpa förra inlägget till "pastejköket", bara så att ni vet.
Men det fick jag inte.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar