onsdag 28 augusti 2013

Höstens träning & ska det bli en ny cykel?

Det börjar bli dags att göra upp en plan för höstens och vinterns träningsupplägg. Idag har vi haft ett kort fikamöte med dr Bottomdiver, lite för att öppna upp och prata om vad vi ska göra i vinter. Vi ska se till att strukturera och effektivisera träningen på bästa sätt för att försöka nå de mål vi vill. Vi var hyfsat bra på det förra året men vi behöver bli bättre. Det vore ju bra också om planeringen gör att man får tid över till annat än träning utan att träna sämre, om ni förstår hur jag menar.
Mer om våra tankar senare.

Nu har dom flesta cykeltillverkare börjat lansera sina cyklar inför 2014. Jag är sugen på att testa 27.5" och har kikat runt en del på olika hemsidor och hittat några som verkar intressanta. Giant kommer med en modell som ser grymt fin ut och enligt specen kommer den göras i XS (14"), har dock inte sett något pris på den...

Sen har Cube gjort någon konstig variant där dom använder sig av ramen för en 29er fast på den minsta storleken, 13.5", har dom satt 27.5-hjul. Vet inte riktigt hur dom har tänkt där, om dom har ändrat något i geometrin tex. om höjden på vevlagret har anpassats till 27.5-hjul, annars lär man ju slå i pedalerna lite varstans! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om den där färgsättningen...Den verkar iofs även finnas i en annan färgsättning som är lite finare.

Som vanligt görs inte några cyklar i min storlek med riktigt fina komponenter så det blir till att byta ut det mesta eller, som jag hellre skulle föredra, köpa bara en ram.

Kvällen avslutades med en timmes livsnjutning.

Precis hemma runt hörnet och vi har inte haft en aning, om stigen alltså.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar