söndag 25 augusti 2013

Hårdkörning

Körde träningstävling på Berget idag. Jag fick några minuters försprång och Andreas fick några omvägar. Jag cyklade 22km och A 25km. Det kördes riktigt hårt och kroppen kändes kanon! Hade mycket att ge hela tiden!

Eftersom berget inte är hur stort som helst stötte vi på varann några gånger efter vägen och tillslut körde Andreas om mig och kom i mål 4 minuter före mig. Jag måste erkänna att när han körde ifrån mig gav jag upp lite och gav väl inte riktigt allt jag hade, dåligt pannben där...

En torr undertröja växte också på bananträdet - perfa!


Vi möttes upp vid bananträdet och rullade hem. Svängde in om Ica på vägen och proppade ner diverse matvaror i ryggfickorna, bra packningsfunktion i dom  där cykeltröjorna :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar