lördag 31 augusti 2013

Framförhållning


Medan jag cyklade tog Y bilen till Bengt på Blue N Yellow för att lämna in sin Cube för vevlagerbyte. Hon har kört ett bra tag med glapp och det var väl på tiden att byta ut det nu innan det kraschar helt!

Låg på ganska bra och rullade in i skogen efter 21 km med ett snitt på 33,5 km/h. det var lite syggigt och många av stigarna var väldigt sandiga. Det är länge sedan jag körde där, tidigt i våras tror jag att det var. Kul var det iaf, den skogen är fylld av rötter och slingriga smala singletracks. Höjdmetrarna lös med sin frånvaro och det saknar jag!

Cyklade där efter upp till Cykelmekaren och mötte upp Y. Vi snackade och spånade på alternativ till ny cykel till Y och jag passade på att beställa ett växelöra att ha i reserv. Det är en sån där "bra att ha-sak", det är ju så tråkigt om det pajar och man måste beställa och vänta på leverans. Framförhållning för en gångs skull :)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar