lördag 10 augusti 2013

Det blev en sån dag idagLerig, jädrigt regnig och riktigt, riktigt skoj!!

Vi kollade väderprognosen och stack iväg efter lunch, sol och moln fram till kl 18 lät ju kanon. Nu blev det ju inte så... regnet började formligen vräka ner när vi närmade oss fyren. Vi sökte skydd inne på fiket och passade på att fylla på med kaffe och baguette.

Tom i blicken eller...  Hittade en perfekt krok på väggen att hänga hjälmen på :)


Efter att ha fikat klart och väntat ut det värsta regnet rullade vi vidare bara för att två minuter senare hamna i en ännu värre regnskur! Försökte skula under ett träd men det kändes rätt lönlöst, bättre att hålla värmen genom att cykla och röra sig.

Som tur var avtog åskskuren och det blev riktigt skönt väder sista biten :)

Både cyklar och cyklister fick sig rejäla lerinpackningar.

Andreas skitiga ben och hans söndriga, gamla skor.


Träffade på en hel del glada och trevliga människor på stigarna idag, det är alltid roligt! Dom hejade på och klev glatt åt sidan där det var smalt - det gillas verkligen.

Jag måste också berätta om en händelse igår när jag mötte ett par killar med en lös hund. Hunden var ungefär trettio meter bakom dom och jag tänkte först att jaha, nu får man väl stanna och vänta på att dom ska kalla på hunden. Men det behövdes inte! Husse bara vände sig om mot hunden och höjde ett finger i luften, jag hörde inte ens att han sa något, och hunden satte sig helt stilla och fäste blicken på sin husse. Hunden rörde inte en fena när jag cyklade förbi, tittade inte ens på mig. Duktig vovve!! Med så lydiga hundar kan inte ens jag gnälla när dom går lösa.

Nu håller vi lördag, hörs!
//Y

2 kommentarer:

 1. Tänk om alla hundägare hade sån koll och pli på voffsingen! Kul att det åtminstone finns någon som har det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB11 augusti 2013 20:10

   Ja, jag blev riktigt imponerad :) De flesta har inte mycket koll alls på sina lösspringande hundar, ropar bara "det är ingen fara, han är jättesnäll" när hunden kommer farandes rakt emot en...

   Radera