onsdag 14 augusti 2013

Börjar väl packa lite då

Färdigvelat, vi kör cykelvasan! Vi hade egentligen tänkt annorlunda men...
Det får bli vad det blir, har fokuserat träningen på annat än kondition under lång tid. Om jag fattat rätt har man trollat bort ännu lite mer asfalt, och banan bör bli ännu lite längre än förra året?
Beslutet att åka fick mig att hugga tag i vissa saker, tex att ställa in dämparen. Det har faktiskt inte blivit gjort på denna cykeln. Det blev ingen större manöver, sag:et var rätt för mig så jag behövde inte direkt jobba ihjäl mig...


I lördags lyckades jag riva upp en 5mm lång reva i däcksidan med hjälp av en jättefin och vass sten placerad ovanligt korkat på en stig. Geggan lyckades täta den till sist men det buktar ut oroväckande. Jag hinner inte byta poppa om och gegga däck innan det är dags. Tänker såhär, gårdetsågårdet :)

Hur som helst ska det bli kul med en roadtrip och Cykelvasan!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar