måndag 8 juli 2013

Så dags för LVGpremiär

Japp, bättre sent än aldrig! Jag har inte kört ett enda landsvägspass i år, men idag var det dags. Andreas jobbade så jag fick äran att lotsa runt en trevlig stockholmare längs småvägarna på Kullahalvön. Jag hittar ju inte direkt så bra bland vägarna här så Andreas ritade en karta med fina vägval som vi kunde följa.

Jag var klar och redo i god tid och hann tillochmed torka av det värsta dammet på cykeln innan vi skulle ses! Önskemålet var egentligen en 8-milarunda men med mig i släptåg blev det inte så långt. Vi följde inte hela kartan som Andreas ritat. Sorry Patrik, men jag hoppas du hade en trevlig snacketur ändå :)Efter hemkomst och snabb lunchmacka i solen stack jag in till Sportson och mötte upp Andreas. Testade skostorlekar, det är dags att fixa nya skor, och köpte på oss en slang till Andreas 26tums mtb. Det visade sig dock att slangen inte behövdes, A verkar ha fått däcket tätt så det kan köras slanglöst istället.

Ser fram emot en tidig mtbrunda med Patrik på berget imorgon :)
//Y

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller8 juli 2013 19:58

  Tack själv. Jag ser fram emot Kullen på mtb imorgon. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB8 juli 2013 20:04

   Ja det var skoj idag, men det ska bli ännu roligare att mosa på i skogen istället :) Vi har spånat på en fin och lagom lång runda med lite fler höjdmeter än dagens tur!

   Radera