söndag 14 juli 2013

Ny rygg = ny utsikt :)

Förmiddagscykling med trevligt sällskap i blåsvädret är vad vi har sysslat med hittills idag. Jag träffade på Markus som hastigast i skogen igår och efter lite korrespondens på kvällen bestämdes en gemensam mountainbikerunda.

Så det här är väl vad jag fått titta på och försöka hänga med idag :) (måste nog börja hårdträna i smyg på egen hand så jag inte alltid hamnar på efterkälken / alternativt skaffa långsammare träningskompisar...  )


Roligt iallafall med sällskap! Det blev en lagom runda på 32 km och efter lite letande hittade vi till slut ett fik som var öppet. Det blev mysiga Mölle Krukmakeri och jag hade jobbat upp en rejäl hunger så jag slog till med en bautamacka :)

Min macka och upphovsmannen till "Jakten på HöjdMeter".
Andreas avnjuter sitt kaffe. Två koppar blev det sen var han som vanligt igen.
Tack för en trevlig runda!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar