söndag 21 juli 2013

Nattliga strapatser på MTB

Äntligen fick vi en sommardag som var fin på riktigt, solig och varmt och vindstilla, bara en lite fläktande bris från havet. Vi utnyttjade dagen på bästa sätt, började med frukost i morgonsolen sen förmiddagskaffe i skuggan. Linus rullade in på en kopp för att avlägga rapport efter sitt andra försök i Jakten på HöjdMeter. Vi får återkomma med hans exakta resultat lite senare, men han kom inte över niohundra iaf. :)

Fortsatte söka skugga, jag försökte jobba mig igenom en bok som jag började läsa förra året..., avslutade dagen med grill. Sen stack vi iväg till Jon för att låna hans Spider Eyes inför kvällens cykling.

Linus dök upp vid halv tio och vi moterade på lamporna och rullade iväg i skymningen. Om man ska fatta sig kort så blev det en Grym natt på cykeln, nästan tropisk värme och helt stilla! Det var verkligen kul cykling och konstigt nog klarade jag av hinder som jag inte klarat innan! Kan kanske vara så att lampan gör att man bara ser det man koncentrerar sig på och inte allt stök runtomkring.

Lampmontering 
Månsken över ett spegelblankt Öresund. Tyvärr en sunkig mobilbild.Filmade en del, här är några suddiga skärmdumpar så länge!Årets hittills mysigaste tur! Det här gör vi gärna om :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar