fredag 19 juli 2013

Jakten på HöjdMeter- ARRRGGGG

Det damp ner ett mail till oss just nu om en höjdmeterjakt, Markus har satt ner foten och visat var skåpet ska stå. Men riktigt så lätt ska det inte gå, han har kört en fulrunda bara för att liksom. Mer om detta lite längre ner i texten.

Nu blir det till att uppvisa ännu ett resultat från oss. Jag skriver det nu eftersom jag vet att imorgon kör åtminstone en MTBcyklist ännu ett försök i Jakten, tyvärr lät jag honom se mitt GPS-spår från förra gången...
Varför gör man sådär, lite som att skjuta sig i foten eller riva 1000-lappar i en kalldusch (om man har några)

Dagens försök gick över i stort sett hela Berget förutom just den allra yttersta spetsen.
Ni märker säkert att jag drar ut på det, gick bet på de 1000m även idag men samlade in 976 och ökade alltså med 69. Körde ett helt annat koncept idag, andra vägval som väl var bra men tyvärr inte räckte riktigt ända fram. Det fattar ju vem som helst att jag retar ihjäl mig på!! ARRRGGGG...Fick precis en rapport från Markus som gjort en grym höjdmetersjakt, dryga 2100 hm! (med höjdkorrigering av blev det rätt mycket färre hm men ändå betydligt mer än vad vi andra lyckats åstadkomma)
MEN nu får vi nog ta och lägga till en ny regel i tävlingen:

Det ska ju vara en riktig runda på Berget. Det är givetvis inte tillåtet att åka upp och bara köra en och samma backe upp och ner i 2 timmar. Alltså inte alltför mycket upprepning.

Men ändå jäklar vad starkt kört, trots att det var lite fusk ;) Har en känsla av att han med lätthet kommer att klippa 1000 hm trots att vi styr upp reglerna lite här!


//Nilsson
Lämnar spakarna lite till Yvonne här tror jag

Ja, jag leder fortfarande damligan i den här jakten, kanske har något att göra med att jag är ensam tjej, hittills, om att samla höjdmeter på Berget ;) Ökade på med ca 180hm idag och landade alltså på 839. Jag har med andra ord en bit kvar till målet...

Mina siffror från idag.

Mötte förresten en tjej på mtb som kom farandes nerför röd led, ingen jag kände igen och tyvärr hade jag ju inte tid att stanna och prata när det stod höjdmeter på spel :) Kanske du läser här?? Vore kul med tjejsällskap och motstånd :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar