fredag 12 juli 2013

Jag, en Bangare

Första semesterdagen för mig, upp med tuppen (om han försovit sig) vid 07:30. Iväg och köpte bullar sen Kaffe. Bangade en lvgrunda för att jag ville ha en lugn morgon (ja, jag vet det var riktigt usel lathet, men min Cervélo är inte heller helt i ordning). Gick och asade runt en stund drog sedan upp på Berget och lovade att köra klokt med mitt onda knä...

Var riktigt nöjd och glad när jag kom hem, hade kört fort och knäet höll nästan ända hem.


Fast allra först imorse strosade vi faktiskt ner till stranden och Yvonne tog årets första dopp! "Kallt" var betyget. Även det bangade jag...
Snygg skuggbild...
Ska bli skönt med en veckas semester, vädret ser dessutom ut att fortsätta vara fint :) Så här glad kan man bli för det :)
Men nu har jag ju inte så här långt hår bland annat +ANNAT
//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Skall vi cykla ihop imorgon morgon / fm?
  // Markus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 juli 2013 18:33

   Vi har faktiskt planerat in att cykla på morgonen imorgon. Har inte bestämt tid ännu, men cykla ska vi :) Vi hör av oss igen om vilken tid! Vet inte om vi har din mailadress, men du kan väl skicka ett mail till oss på [email protected] så hörs vi i kväll

   //Y&A

   Radera