tisdag 23 juli 2013

Glassrunda

Jag började jobbet lite tidigare än vanligt idag, trampade iväg hemifrån vid 6:30. Precis när jag skulle hoppa på min damcykel kom det en tjej på en elcykel farandes förbi. Så där ja, det blev ingen stilla morgonpendling inte, blev helt enkelt tvungen att försöka cykla ikapp henne och helst om såklart. Låg en bit bakom och höll jämt avstånd rätt så länge och började knappa in på henne när hon vek av och skulle åt ett annat håll, typiskt. Från någon sorts nyvaken morgondvala till en puls på 185 (kollade faktiskt med pulsappen i mobilen när hon bytte färdriktning - man är kanske liite skadad...) Jag fick alltså inte chansen att kränka en elcyklissa, får försöka göra om det en annan gång!

Som om jag inte fått nog av tidiga pulshöjarer så drog jag till med att sätta igång larmet på jobbet också - bra där. Sen var ju jag vaken iallafall :)

Ja, sen har vi ju varit ut på en glassrunda här på kvällskvisten. Skönt att rulla benen lite och få lite svalkande fartvindar :)

Vi har förresten klippt ihop och lagt upp två filmer från vår mörkercykling, dom finns på vår filmsida.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar