fredag 26 juli 2013

FredagsBajkarna

Jag kom iväg nästan som planerat i morse, blev lite senare bara. Perfekt temperatur och inga vindar, helt ljuvligt!Körde väl dom vanliga stigarna och backarna och sen svängde jag av för att göra ett försök där jag vurpade sist. Precis när jag kom fram till svårigheterna så blev jag feg och stannade (det är inte stigen på bilden här ovanför alltså) Jag klev av och stod ett tag och tittade och funderade på hur jag skulle kunna köra på bästa sätt. Backade och hoppade på cykeln igen och tänkte ge det ett nytt försök, men... vågade inte den gången heller... f*n också! Tänkte iofs att eftersom jag var ensam kanske det vore dumt att chansa om jag skulle trilla igen och slå mig värre. På det igen nästa gång! Jag har ju klarat det en gång, första gången jag körde där och dessutom i beckmörker. Linus jag behöver din assistans, du måste hänga med och cykla före igen!

Andreas körde ju till jobbet när jag stack ut på morgonen och jag har jobbat sent så han körde ett pass vid fyra och kom hem ungefär samtidigt som jag vid halv sju.

Screen cap från Andreas cykling, han filmade ju den prylnörden :)


Uppe vid Ona Mosse har en stor gren rasat ner över stigen och här kom Andreas farande häromdagen och dundrande rakt in i lövverket! Det slog honom i sista stund att det kanske inte bara var löv... och det var det inte heller, den grenen var stor som ett helt träd. Det var fortfarande kvar när jag körde där i morse, men när A var där i em hade det röjts undan en del.


Ha en fortsatt kväll ;)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar