onsdag 3 juli 2013

2-delat på plats

Så var det dags igen för cykelverkstad i stugan! Andreas har monterat bort det 3-delade vevpartiet som satt på hans 29:a när han köpte den och bytt det till det 2-delade som han fick hem i förra veckan.Växelreglaget var redan förberett för att byta till två klingor. Verkligen smidigt, bara en lite skruv att vrida på så är det spärrat för bara två klingor. Nu återstår bara finliret med att ställa in växlarna.Äntligen ska Andreas också få köra med 2-delat vevparti! Det är på tiden, han har varit avundsjuk på mig ända sedan jag fick min Cube för två år sedan...

//Y

2 kommentarer:

 1. Vad brukar man säga? Den som väntar på nåt gott ;-)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB3 juli 2013 19:35

  Ja jag hoppas det, har ju alltid haft hur många växlar som helst både neråt som jag aldrig använt och uppåt. Det vill till att jag valt rätt antal "piggar" på klingorna så att växlarna räcker till :)
  Har lite dålig koll vad jag kan behöva på en 29:er!
  //Andreas

  SvaraRadera