onsdag 12 juni 2013

Var hittar ni varandra

massa rötter (Bild från en annan gång)Jag körde solo idag, Yvonne valde att ta en joggingrunda längs med havet. Tror att hon kände att hennes ben behövde göra något annat än att cykla för en gångs skull :)

Varför är det så att man nästan aldrig ser en enda cyklist uppe på Berget, vet att vi faktiskt är rätt många som tränar där uppe. Visst där är tusen kurvor och backkrön som gör att man inte syns trots att man inte är mer än kanske 50 meter ifrån varandra, men ändå! Idag träffade jag dock på ett helt gäng både kända och okända ansikten, men då hade jag inte tid att stanna och cykla med. Jag var påväg hem och maten stod och väntade på bordet.

Det vore kanske på tiden att vi gemensamt startar en mailinglista där man kan höra av sig om man ska ut och vill ha cykelsällskap och där man kan styra upp både spontana och planerade rundor. Eller också så lägger jag en sida här i bloggen där man kan använda kommentarsfältet som kontaktforum för detta. Kan det vara något?
Eller finns det redan något liknande som ni alla använder där vi inte får vara med ;)


//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Japp, vi sågs två gånger idag.
  Vi var några som körde en runda på berget. Vi hade med oss två från en tidning som ska göra ett reportage om olika aktiviteter på Kullaberg.
  Alltid roligare om man är fler som kan köra ihop. Kanske kan fungera att skriva en kommentar här på bloggen om man ska ut en runda.
  /Jocke

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB12 juni 2013 21:29

  Hej Jocke,
  Var den ena gången när jag klippte gräset eller :) Vad synd att vi inte visste det, kör där uppe väldigt ofta och det hade varit kul att vara med!

  Jag testar och ser om det finns intresse och gör en sida för just detta, lägger den som en flik överst i bloggen. Den kan ju användas av alla genom att skriva en kommentar även om vi inte är med.

  Vi hörs
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Ja det stämmer, första gången så klippte du gräset.
  För egen del så blir det ganska mycket lvg nu, men det är inte fel att variera sig med mtb :)

  Vi ses!
  Jocke

  SvaraRadera