torsdag 27 juni 2013

TorsdagsBajk - Hittat ny stig igen :)Tanken idag var att cykla lite lagom lugnt och dra till med några intervaller uppför backarna. Vi fick med oss trevligt cykelsällskap och rullade iväg mot Berget.

Det var riktigt, riktigt kul och svårt att hålla igen när benen bara vill dra på! Det blev nog egentligen lite för hårt för mig, men jag får väl kompensera med kompaktvila nu istället :) För Andreas del var det mer lagom och han fick rejsa lite mot Linus uppför backarna.

Tro det eller ej, men det är faktiskt två cyklister på bilden


Ibland, typ 1-2 gånger om året, är vi uppe på Berget och vandrar, Linus hade precis varit där gåendes och rekat nya stigar. Vi testade en idag som visade sig vara kanonfin att cykla. En fin single track med lite stenar och rötter, men ändå relativt lättcyklad och dessutom slapp vi en lång sträcka med tråkig grusad led. Och som vanligt pratar vi alltid uppför.

Sen skulle ju vissa testa på att besegra ett och annat hinder, just här gick det väl sådär ;)Våra nystansade däck funkade klanderfritt förutom en liten fispunka som lagade sig själv på Andreas cykel. Jag var ju iväg i förmiddags för att köpa bla stansvätska på Sportson. "Slut" sa butiksbiträdet, "Nä, det går inte, jag måste ha" sa jag. "Ok, ska kolla i verkstan om vi har nån där" "Jo, här står en oöppnad, varsågod" Visade sig att han tydligen sålt en personals privata förpackning - oops, sorry! Vi stansar gärna dina däck åt dig :)

Appropå cykelmek - A har nog bestämt att han inte vågar byta vevparti innan Ränneslätt.

//Y

2 kommentarer:

 1. Tackar för en grymt tur! Blev riktigt härligt och hoppas ert stans håller länge! ;) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB27 juni 2013 21:43

   Japp, det var en kanontur med riktigt fina stigar!
   Allvarligt, titta över när du vill så stansar vi dina däck också! Det är ju snabbt gjort! :)

   Radera