tisdag 11 juni 2013

TisdagsTräning

Shit va gott, det gick fort idag. Åtminstone för Andreas, han var nästan en kilometer före sig själv mot förra gången vi lekte jaga. I minuter blev det en promenadseger med 2 minuter snabbare tid, klockan stannade på 1:10.09.

Själv hade jag inte någon vidare bra dagsform, grymt syriga ben och det kändes rätt tungt. Min gps vill inte riktigt funka som jag vill att den ska göra så jag vet faktiskt inte om jag var snabbare eller långsammare, tror iaf att jag var något snabbare än förra gången.

Stigarna på berget är fortfarande helt snustorra, inga lergropar, och det är verkligen kul att köra snabbt så dammet ryker!

Andreas erbjöd sig att fixa cykeltvätten när vi kom hem, vilket mottages tacksamt! Jag passade på att smygfota genom fönstret :)Ser ut att bli fint cykelväder imorgon också, det ser vi fram emot! Nu ska vi vela vidare i frågan om vi ska köra X-CUP i Hässleholm i helgen eller inte... skulle egentligen behöva köra ett långdistanspass istället... hm...
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar