tisdag 4 juni 2013

TisdagsBajken

Vi testade en ny variant av jaktcykling idag. Vi började med att rulla ut tillsammans till berget. Sedan drog jag iväg lite innan Andreas, han gav mig ett försprång på ca. 12 minuter. Den här gången körde vi exakt samma bana båda två, 20 km med drygt 650 höjdmeter.
Dagens målfoto

A kom tillslut ikapp och förbi mig efter ungefär 13 km och han körde i mål på 1:12. Jag körde över mållinjen på 1:28 i totaltid, fast 1:23 i färdtid, jag fick stanna för att pumpa bakdäcket en gång och kedjan krånglade två gånger. Om jag inte behövt stanna så hade det nog slutat med en spurt in i målet som vi hade tänkt oss :)

Det är verkligen himla kul att "tävla" på det här viset när man tränar tillsammans. Det funkar ju riktigt bra trots att vi är olika snabba.

På hemvägen njöt vi medvind! Gött!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar