lördag 8 juni 2013

Problem med Mavic hjullager

Mesta tiden är dock spenderad på tippen, ibland får vi totalt "slängdille". En sak är säkert det känns iaf skönt att rensa ur och slänga saker som bara blivit stående.
Fångade min handske i luften på bild

När jag drog ut på träningsrundan för dagen stack Y iväg till möbeljätten, det gäller ju att fylla på när man tömt ut ;)
Jag upptäckte till min förtvivlan ett glapp i bakhjulet på mina nya Mavichjul, känns som ett lager. Efter lite bromsande i nerförsbackar hördes ett jäkla väsen från bromsskivan, även från kedjan lät det ovanligt   emellanåt under cykling. När jag stannade för att inspektera det hela kändes ett tydligt glapp när man drog fälgen lite i sidled. Någon annan som blivit drabbad? Jag kände på Yvonnes när jag kom hem och det var samma där, hon har trott att hennes bromsskiva varit skev sedan en krasch...

//Nilsson
Edit: Glappet fixat: http://thesummitmtb.blogspot.se/2013/06/no-more-glapp-in-bakhjul.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar