fredag 7 juni 2013

Lätt paketDet kom ett paket idag igen, Syrran rullade norrut inför tjejvättern och vi har bekämpat vår trädgård hela dagen förutom dom tre gångerna vi körde till tippen...

29:ern lättade ytterligare idag när paketet kom. Nya bromsskivor och dessutom en sadel som min bakdel är van att vila sig mot. Dessutom är fredagskycklingen uppäten och nu väntar väl det bästa, en espresso med tillhörande kvällssol.

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Har lättat min Elite med ett halvkilo. Nytt bakhjul, slanglöst och lättare kassett. Om nu bara min LBS kunde leverera adaptrar och snabbkoppling så jag får på framhjulet också så börjar det närma sig 9,5 kg. Får vara nöjd med det. Har lite dumsnålångest över att valde Crossmax ST istället för SLR dock. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB7 juni 2013 22:45

   Man blir ju löjligt lycklig när man väger cykeln efter att ha lyckat lätta det några ynkliga gram :)
   Förstår din ångest, man blir aldrig riktigt nöjd när man kompromissar med nya prylar. Men det är ju riktigt bra hjul du köpt, är det inte samma nav som på SLR-hjulen? Sen hänger det ju inte bara på vikten heller!

   Radera
  2. Ja fan, det är bra hjul. Det är bara det där hektot roterande vikt som jag stör mig på. :) Tror det är samma nav, dom låter lite tystare men det kan ju räcka med att det är olika mycket fett i.

   Radera