onsdag 19 juni 2013

CykelVasan 2013, ska den köras?

Igår skickade Cykelvasans arrangörerna ut en massa mail till höger och vänster och två av dom hamnade hos oss.

Vi har stött och blött om vi ska köra årets upplaga av CV ganska länge, inte tränat särskilt fokuserat och inte har vi något boende till spektaklet heller. Vi har kört sträckan mellan Sälen och Mora tre år i rad känt att nu har vi gjort det där. Själva banan är ju inget märkvärdigt, en lätt snabb och bred sträckning som till största del kan liknas vid en dålig grusväg och mestadels nerför dessutom.

Så kom då det där mailet igår, och då ändrades vår inställning litegrann (igen). Vi började tänka på hur kul det faktiskt varit - stämningen både innan loppet och i spåret,  allt folk som samlas. Det är något speciellt med CV, det är inte bara själva banan och loppet som räknas, Cykelvasan är så mycket mer.
Ett otränat öga kanske tror att Andreas ler på den här bilden, men man får jobba rätt hårt på en sån här tekniskt lättkörd bana där det istället blir höga hastigheter.

Nu var det ju innehållet i det där mailet som fick oss att ta en extra funderare. Andreas fick startgrupp 5 och jag startgrupp 7 och det är ju ett riktigt bra utgångsläge, nästan för bra för att avstå. Eller slå världsrekord i att bil omkörd!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar